Monkey Town Utrecht: Speelplezier voor jong en oud!

Monkey Town Utrecht: Speelplezier voor jong en oud!

Monkey Town Utrecht: Speelplezier voor jong en oud!

Ben jij op zoek naar een speelparadijs voor jong en oud waar je naar hartenlust kunt klimmen, klauteren en glijden? Dan ben je bij Monkey Town Utrecht aan het juiste adres! Onze binnenspeeltuin is dé plek waar kinderen zich volledig kunnen uitleven en ouders zich even kunnen ontspannen.

Onze speeltuin heeft verschillende zones waar kinderen van alle leeftijden zich kunnen vermaken. Voor de kleintjes hebben we bijvoorbeeld een aparte peuterzone met zachte speelblokken, tunnels en glijbanen. Voor de oudere kinderen hebben we een uitdagende klimwand en een lasergame-arena waar ze hun vriendjes kunnen uitdagen.

Naast de speelattracties kun je bij Monkey Town Utrecht ook genieten van lekkers. In onze horeca-corner kun je terecht voor een lekker kopje koffie, een snoepje of een gezonde snack. En voor degenen die echt trek hebben, hebben we ook verschillende menu’s met frietjes en snacks.

Of je nu langs komt voor een gezellig dagje uit of voor een schoolreisje of een kinderfeestje in Utrecht.

Speeltuin in Utrecht

Waar is Monkey Town Utrecht?

De Monkey Town in Utrecht zit in Maarssen. Onze speeltuin heeft verschillende zones waar kinderen van alle leeftijden zich kunnen vermaken. Voor de kleintjes hebben we bijvoorbeeld een aparte peuterzone met zachte speelblokken, tunnels en glijbanen. Zo kunnen zij op een veilige manier spelen en ontdekken. Voor de oudere kinderen hebben we een uitdagende klimwand en een spannende lasergame-arena waar ze hun vriendjes kunnen uitdagen en hun energie kwijt kunnen.

Naast de speelattracties kun je bij ons ook genieten van lekkers. In onze gezellige horeca-corner kun je terecht voor een lekker kopje koffie, een snoepje of een gezonde snack. En voor degenen die echt trek hebben, hebben we ook verschillende menu’s met frietjes en snacks.

Wat zijn de openingstijden van Monkey Town Utrecht?

Onze binnenspeeltuin heeft alles wat kinderen willen: glijbanen, tunnels, klim- en klautertoestellen én zelfs een lasergame-arena. Terwijl de kleintjes zich vermaken, kunnen ouders genieten van lekkers en relaxen in onze horecagelegenheid.

Kom je met een groepje? Wij bieden ook de mogelijkheid om hier kinderfeestjes te vieren en schoolreisjes te organiseren. En het beste van alles is dat onze tarieven betaalbaar zijn voor iedereen.

Onze openingstijden zijn als volgt:

Maandag tot en met vrijdag: 09:00 – 18:00 uur

Zaterdag en zondag: 10:00 – 18:00 uur

Hopelijk mogen wij je snel verwelkomen in onze speeltuin in IJsselstein, op slechts een paar minuten rijden van Utrecht.

Welke attracties heeft Monkey Town Utrecht?

Monkey Town Utrecht heeft een breed scala aan attracties voor kinderen van alle leeftijden. Kinderen kunnen klimmen en klauteren op de verschillende speeltoestellen, door tunnels kruipen, van de glijbanen glijden en genieten van een potje lasergamen. Ook is er een speciaal gedeelte voor de kleintjes waar zij veilig kunnen spelen.

Naast de vele attracties kunnen kinderen ook genieten van lekkers in de horecagelegenheid. Monkey Town Utrecht is de perfecte plek voor een schoolreisje of kinderfeestje. Onze binnenspeeltuin is betaalbaar en onze tarieven zijn zeer gunstig. Bekijk onze openingstijden en vestigingen en kom naar Monkey Town Utrecht voor een onvergetelijke beleving vol plezier!

Bekijk ook onze blogs over indoorspeeltuinen en binnenspeeltuinen.

Leave a comment

Openingstijden

Openingstijden

Ma-Vr: 09:00 – 18:00
Sat: 09:00 – 18:00
Sun: 09:00 – 18:00