Bij Monkey Town Maarssen kan je terecht voor een uitdagend potje lasergamen in een futuristische omgeving. Dit spannende spel is geschikt voor jong en oud en is perfect voor een leuk dagje uit met vrienden, familie of collega’s. Monkey Town Maarssen heeft een speciale lasergame-arena op de eerste verdieping van het speelparadijs. Hier kan je met maximaal 20 personen tegelijkertijd lasergamen op maar liefst twee verdiepingen. De arena is opgebouwd uit spannende obstakels en verlichtingseffecten, waardoor je je in een compleet andere wereld waant.

Het lasergamen bij Monkey Town Maarssen is niet alleen uitdagend en fun, maar ook nog eens heel betaalbaar. Na afloop van het spel kan je lekker ontspannen in het horecagedeelte van het speelparadijs, waar je terecht kan voor een hapje en een drankje. Wil je het lasergamen combineren met andere activiteiten op locatie? Monkey Town Maarssen heeft ook een outdoor speelbos en diverse andere indoor speeltoestellen, zoals klimtoestellen, glijbanen en een biljarttafel.

Hoeveel kost lasergamen in Utrecht?

Als je op zoek bent naar een leuke en uitdagende activiteit in Utrecht, dan is lasergamen bij Monkey Town Maarssen zeker de moeite waard! Bij ons kun je op een futuristische en spannende manier de strijd aangaan met vrienden, familie of collega’s. Onze lasergame arena is verdeeld over twee verdiepingen en biedt een uniek outdoor-bos thema.

Maar hoeveel kost het eigenlijk om te lasergamen in Utrecht? Bij Monkey Town Maarssen hanteren we verschillende tarieven, afhankelijk van de groepsgrootte en het tijdstip van de dag. Zo kun je bijvoorbeeld een kinderfeestje boeken inclusief lasergamen, eten en drinken voor €14,95 per kind. Wil je met een groep vrienden komen lasergamen? Dan betaal je tussen de €8,50 en €14,50 per persoon, afhankelijk van de duur van de game en het aantal games dat je wilt spelen.

Wat is de leeftijdsgrens voor lasergamen in Utrecht?

Bij Monkey Town Maarssen, gelegen in Utrecht, is de leeftijdsgrens voor lasergamen vastgesteld op 7 jaar en ouder. Het is een uitdagende en futuristische activiteit die zowel indoor als outdoor gespeeld kan worden. Het lasergamen bij Monkey Town Maarssen vindt plaats op meerdere verdiepingen, waarbij je door verschillende obstakels kunt kruipen, sluipen en schieten op je tegenstanders.

Naast lasergamen biedt Monkey Town Maarssen ook andere leuke activiteiten aan, zoals biljart en verschillende arcade-spellen. Een ander voordeel van deze locatie is dat het zich bevindt in een bosrijke omgeving, wat nog eens extra mogelijkheden biedt voor een onvergetelijke dag vol fun.

Heb je iets te vieren? Bij Monkey Town Maarssen kan je terecht voor feestjes en groepsuitjes. Met het lasergamen, eten en drinken en andere activiteiten kan je een compleet verzorgde dag organiseren. Het team van Monkey Town Maarssen zorgt ervoor dat alles tot in de puntjes is geregeld, zodat jij en je gasten alleen nog maar hoeven te genieten.

Hebben de lasergame vestigingen in Utrecht speciale aanbiedingen?

Ja, Monkey Town Maarssen biedt speciale lasergame arrangementen aan voor groepen zoals bedrijfsuitjes, verjaardagsfeestjes en vrijgezellenfeesten. Het lasergamen bij Monkey Town Maarssen is een uitdagend en futuristisch spel waarbij je op twee verdiepingen kunt spelen. Naast lasergamen kan je bij Monkey Town Maarssen ook biljarten, spelen in de binnenspeeltuin en genieten van de buitenactiviteiten in het bos. Het is de perfecte locatie voor een feest of een gezellig dagje uit met vrienden en familie. Live scoreborden zorgen voor extra fun en competitie tijdens het lasergamen. Bezoek de website van Monkey Town Maarssen voor meer informatie over de speciale lasergame arrangementen en andere activiteiten.

    Openingstijden

    Openingstijden

    Ma-Vr: 09:00 – 18:00
    Sat: 09:00 – 18:00
    Sun: 09:00 – 18:00