Speeltuin Utrecht: De ideale bestemming voor een dagje uit!

Speeltuin Utrecht: De ideale bestemming voor een dagje uit!

Speeltuin Utrecht: De ideale bestemming voor een dagje uit!

Ben jij op zoek naar een leuke bestemming voor een dagje uit met het gezin? Dan is Speeltuin Utrecht dé ideale plek! Wij, de Indoorspeeltuin Utrecht, bieden een unieke speelervaring voor kinderen van alle leeftijden.

Onze speeltuin is gelegen in het mooie Utrecht en biedt een grote variatie aan speelmogelijkheden. Zo hebben wij een grote buitenspeeltuin waar je kinderen heerlijk kunnen ravotten en genieten van de buitenlucht. Daarnaast hebben wij ook een natuurspeeltuin waar kinderen kunnen kennismaken met de natuur en hun creativiteit de vrije loop kunnen laten gaan.

Maar dat is nog niet alles! Wij hebben ook een grote binnenspeeltuin waar kinderen kunnen klimmen, klauteren en glijden. Onze speeltuin is groot genoeg om kinderen urenlang te vermaken en tegelijkertijd ook veilig genoeg voor ouders om hun kinderen in de gaten te houden.

Als je op zoek bent naar een stoere speelervaring, dan raden wij het Stoute Schoenenpad aan.

Speeltuin Utrecht

Waar is de dichtstbijzijnde speeltuin in Utrecht?

De dichtstbijzijnde speeltuin in Utrecht is Indoorspeeltuin Utrecht! Onze binnenspeeltuin biedt een leuke en veilige speelomgeving voor kinderen van alle leeftijden. Maar ook buiten hebben wij veel te bieden, zoals de Griftsteede speelbos en de stoere Stoute Schoenenpad. Kom gezellig bij ons spelen en ontdek onze regio, inclusief de bosspeeltuin en natuurspeeltuin.

Of je nou op zoek bent naar een groot speelparadijs met glijbanen, een speelplaats of een speelbos, bij Indoorspeeltuin Utrecht ben je aan het juiste adres.

Indoor speelparadijs Utrecht

Hoe laat is de speeltuin in Utrecht geopend?

Onze binnenspeeltuin in Utrecht is geopend van maandag tot en met zondag van 09:00 uur tot 18:00 uur. Kom gezellig spelen in ons speelparadijs met grote glijbanen, ballenbak en een stoer stoute schoenenpad en nog veel meer speelplezier! We hopen je snel te zien in onze indoorspeeltuin in de regio Utrecht.

Bestaan er leeftijdsgrenzen voor de speeltuin in Utrecht?

Nee, er zijn geen leeftijdsgrenzen voor onze speeltuin in Utrecht! Indoorspeeltuin Utrecht is de perfecte plek voor gezinnen met kinderen van alle leeftijden. Van kleintjes die kunnen spelen in onze binnenspeeltuin tot stoere kids die het stoute schoenenpad willen bewandelen in onze bosspeeltuin.

Hebben jullie ook lasergamen in Utrecht?

Ben je op zoek naar de ideale bestemming voor een dagje uit met het hele gezin? Zoek dan niet verder! Indoorspeeltuin Utrecht heeft alles wat je zoekt. Onze speeltuin biedt een veilige en leuke speelomgeving en lasergamen in Utrecht voor kinderen van alle leeftijden.

Onze grote buitenspeeltuin is perfect voor kinderen die graag ravotten en genieten van de buitenlucht. Daarnaast hebben wij ook een natuurspeeltuin waar kinderen kunnen kennismaken met de natuur en hun creativiteit de vrije loop kunnen laten gaan. Als je op zoek bent naar een stoere speelervaring, dan raden wij het Stoute Schoenenpad aan.

Maar dat is nog niet alles! Onze binnenspeeltuin is groot genoeg om kinderen urenlang te vermaken en tegelijkertijd ook veilig genoeg voor ouders om hun kinderen in de gaten te houden. Van grote glijbanen tot een stoer stoute schoenenpad en nog veel meer speelplezier, onze speeltuin biedt het allemaal!

Lasergamen in Utrecht

Zijn er speciale activiteiten voor kinderen bij de speeltuin in Utrecht?

Jazeker, bij Indoorspeeltuin Utrecht zijn er genoeg activiteiten voor kinderen van alle leeftijden! Onze binnenspeeltuin heeft een stoer en uitdagend stoute schoenenpad waar kinderen lekker kunnen klimmen en klauteren. Maar ook voor de jongere kinderen hebben we een aparte hoek met een glijbaan en ander speelgoed.

Maar ook buiten hebben we genoeg te bieden, want we zijn gevestigd bij Griftsteede waar je een natuurspeeltuin en speelbos kunt vinden. Wil je lekker eten? Dan kan je bij Blik & Burgers terecht voor een hapje en drankje. Kortom, onze speelplaats biedt genoeg vermaak voor gezinnen die op zoek zijn naar een grote speeltuin in de regio Utrecht. Kom je ook gezellig langs in ons indoor speelparadijs? We kunnen niet wachten om je te ontvangen!

Zijn er speciale faciliteiten voor gehandicapten in de speeltuin in Utrecht?

Ja, we hebben speciale faciliteiten voor gehandicapten in onze speeltuin in Utrecht. We hebben een rolstoeltoegankelijke ingang en een lift naar de bovenverdieping van onze binnenspeeltuin. Bovendien hebben we ook aangepaste toiletten en parkeerplaatsen vlakbij de ingang.

We willen dat iedereen kan genieten van onze speeltuin en daarom doen we ons best om het voor iedereen toegankelijk te maken. We hopen je snel te zien in onze speeltuin!

Openingstijden

Openingstijden

Ma-Vr: 09:00 – 18:00
Sat: 09:00 – 18:00
Sun: 09:00 – 18:00